Χιμένεθ: Να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ

Manuel Jiménez
Μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του θέλησε να περάσει ο Μανόλο Χιμένεθ σε τηλεοπτική του συνέντευξη λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε την ανάγκη της (ουσιαστικής) ενότητας δηλώνοντας ότι δεν θα διστάσει να στείλει σπίτι του όποιον λειτουργεί εγωιστικά. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova για...

Την νοοτροπία που υπάρχει: «Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ και όχι ο καθένας μόνος του... Θέλω στο γήπεδο να εμφανιστεί ένα γκρουπ παικτών που λειτουργούν όλοι μαζί, όπως και στις τρεις προηγούμενες θητείες μου, κάτι που μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει. Αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα.»

Την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό: «Η νίκη θα έρθει αν βγάλουμε πίστη στο γήπεδο και την διεκδικήσουμε κόντρα σε μία οργανωμένη ομάδα με γρήγορους παίκτες.»

Το θέμα του τερματοφύλακα και τον Τσιντώτα: «Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και τη στήριξή μου, αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε και να πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία.»

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα