Μόνο οι τρεις βαθμοί...

Το γκολ της ΑΕΚ με Παναιτωλικό
Κακό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να επικρατεί του Παναιτωλικού με 1-0 και να επιστρέφει στις νίκες (με την παρθενική νίκη του Χιμένεθ στην τέταρτη θητεία του). "Χρυσός" σκόρερ ο Κώστα Γαλανόπουλος λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο. Το "φιλμ" της αναμέτρησης: 

41' 1-0. Σέντρα - σουτ του Μπακάκη, η μπάλα πήρε τροχιά προς τ’ αριστερά, ο Μάνταλος πρόλαβε και τη γύρισε στη μικρή περιοχή, όπου ήρθε ο Κώστας Γαλανόπουλος και σε κενή εστία την έσπρωξε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

50' Ο Λιβάια, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έπαιξε το “ένα – δυο” με τον Μάνταλο, βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κνετ.

52' Λάθος του Τσιγκρίνσκι, με τον Ουκρανό να δίνει κακή πάσα στον Νεντελτσιάρου και τον Ρουμάνο να την χάνει - αφήνει, αδύναμο σουτ του Ντάλσιο εντός περιοχής, μπλόκαρε ο Αθανασιάδης.

58' Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ, κάθετη του Μάνταλου, παράλληλη μπαλιά του Λιβάια, βγήκε και μπλόκαρε ο Κνετ (με τη βοήθεια και του Τζανακάκη) μπροστά στα πόδια του Ολιβέιρα.

62' Ο Ολιβέιρα κοντρόλαρε μία βαθιά μπαλιά του Γαλανόπουλου από δεξιά, αλλά έκανε μία παραπάνω ενέργεια, καθυστέρησε και τελικά κόπηκε από τον Κνετ.


Ήταν το δεύτερο γκολ του Γαλανόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα στην (μόλις) τέταρτη συμμετοχή του (και πρώτη ως βασικός). Ισοφάρισε την καλύτερή του επίδοση στο σκοράρισμα που ήταν την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 (δύο γκολ σε 18 συμμετοχές). Επίσης ήταν η έκτη ασίστ του Μάνταλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Κίτρινες: Σάκχοφ (36'), Μαλής (39'), Λιάβας (43'), Ινσούα (86'), Μεντίνα (89').

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας) - Καμπερίδης (Καβάλας)
4ος διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
VAR: Σκολάς (Θεσσαλίας)
AVAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Παρατηρητής διαιτησίας: Καλύβας (Βοιωτίας)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (67' Σιμόες), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Μιτάι (78' Ινσούα), Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Γκαρσία (50' Λιβάια), Μάνταλος (79' Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (67' Σιμόες), Ολιβέιρα.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης (69' Αριγίμπι), Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα (63' Μάζουρεκ), Λιάβας, Ταχάρ (76' Γιάκολις), Τσιγγάρας, Μανθάτης (69′ Μεντίνα), Ντάλσιο, Βέργος (64' Αζάντι).





Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Η στατιστική απεικόνιση της τριάρας στην Κηφισιά

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!