Η τελευταία επίσκεψη της ΑΕΚ στο "Βικελίδης" (video)

ΑΕΚ
Με αφορμή την σημερινή (14/01/2021, 19:30) αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ας θυμηθούμε την πλέον πρόσφατη επίσκεψη της ΑΕΚ στην έδρα του Άρη. Ήταν την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 για τα play off της Super League. Ο "δικέφαλος" είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-1 χάρη σε δύο τέρματα του Νέλσον Ολιβέιρα (24', 52') κι από ένα του Αντρέ Σιμόες (62') και του Ντάμιαν Σιμάνσκι (84').

Για τον Άρη είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπρούνο Γκάμα (29'). Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στις δύο ομάδες με κυριότερο την αλλαγή προπονητή και στους δύο πάγκους. Ας θυμηθούμε πως είχε διαμορφωθεί το τελικό 1-4 στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη...



Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Λούκας Σάσα (77' Μπακούτσης), Μαρτίνες, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Λόπεζ, Τσιγκρίνσκι (81' Οικονόμου), Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς, Βέρντε (61' Αλμπανης), Σιμόες (81' Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (73' Σιμάνσκι), Λιβάγια, Ολιβέιρα (73' Αραούχο).

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Νίκη επί του Άρη και (επί) των... ημίψηλων παραγόντων!

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

Ο τελικός, των τελικών, ω... τελικέ!

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός