Η αποστολή της ΑΕΚ για την πρεμιέρα με Ξάνθη

AEK training
18 ποδοσφαιριστές αποτελούν την αποστολή της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 25/8, 22:00). Για την ακρίβεια ο Μιγκέλ Καρντόσο επέλεξε τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνα, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνη, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Δε μένει παρά να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα. Το σίγουρο είναι πως θα ξεκινήσει ο Μπακάκης (για πρώτη φορά την νέα σεζόν) καθώς ο (έτερος δεξιός μπακ) Παουλίνιο έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Καρντόσο θα επιμείνει πιθανότατα στο 4-2-3-1, ενώ σημαντικό ρόλο στον καταρτισμό της ενδεκάδας θα παίξει και ο αγώνας της Πέμπτης στο Europa League. Πιθανότατα κάποιοι (αρκετοί ίσως) θα ξεκουραστούν καθώς δεύτερο ματς σε διάστημα 72 ωρών και υπό τις καλοκαιρινές συνθήκες του Αυγούστου δεν είναι και το πιο εύκολο.

Δεν ξέρω αν θα επιχειρήσει αλλαγή στο τέρμα ή θα ξεκινήσει ο Μπάρκας. Στα άκρα της άμυνας θα παίξουν (λογικά) Μπακάκης - Χουλτ. Στα στόπερ βλέπω να ξεκινά ο Οικονόμου. Παρτενέρ του ένας εκ' των Βράνιες - Σβάρνα. (Στην περίπτωση που επιλεγεί ο Βράνιες θέλω να δω ποιος θα παίξει αριστερό στόπερ.) Από τους τρεις κεντρικούς χαφ βλέπω να ξεκινά ο Γαλανόπουλος, με παρτενέρ έναν εκ' των Σιμόες, Κρίστιτσιτς.

Για την τετράδα μπροστά δεν έχω πρόβλεψη. Πιθανότατα Ολιβέιρα στην κορυφή και η τριπλέτα από πίσω του "ανοιχτή". Για να δούμε αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Αλμπάνης και ο Ντέλετιτς. Πάντως η αρχή του πρωταθλήματος βρίσκει τον κόσμο της ΑΕΚ "μαγκωμένο" και έντονα προβληματισμένο.

Η Ξάνθη κατεβαίνει στην Αθήνα με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Ο Κίκο Ραμίρεθ επέλεξε τους: Σάο Μπέντο, Άμπαντ, Σόσα, Μπαξεβανίδη, Ντίρεσταμ, Λισγάρα, Μαλεζά, Καρασαλίδη, Ντε Λούκας, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Στάρτζεον, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Ρενέλα, Φοσέ, Εντουάρντο.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Περί Κατίδη...

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Η στατιστική απεικόνιση της νίκης στην Λαμία

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στο περσινό πρωτάθλημα