Τα στατιστικά των παικτών της ΑΕΚ

Επειδή προβλέπω ότι όλη η εβδομάδα θα κυλήσει με ειδησιογραφικό επίκεντρο τα οικονομικά και τα διοικητικά θέματα και θα "μπει" το αγωνιστικό κομμάτι σε δεύτερη μοίρα (δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό) ας μιλήσουμε για μπάλα. Στην προηγούμενη ανάρτηση είδαμε τα στατιστικά της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Τώρα πάμε να δούμε τι γίνεται σε προσωπικό επίπεδο. Το top-5 των ποδοσφαιριστών σε εννέα στατιστικές κατηγορίες:

Σκόρερ:
Ασίστ:
Πάσες:
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 3
ΤΣΟΥΜΑΓΚΑΣ 2
ΓΚΕΡΕΪΡΟ 188
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 3
ΓΚΕΡΕΪΡΟ 2
ΚΟΡΔΕΡΟ 144
ΦΟΥΝΤΑΣ 3
ΠΑΥΛΗΣ 1
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ 99
ΠΑΥΛΗΣ  2
ΦΟΥΝΤΑΣ 1
ΦΕΤΣΗΣ 76
ΓΚΕΡΕΪΡΟ 2
ΚΑΤΙΔΗΣ 1
ΛΑΓΟΣ 73
Λάθη:
Κλεψίματα:
Κίτρινες κάρτες:
ΓΚΕΡΕΪΡΟ 104
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 65
ΒΛΑΧΟΣ 9
ΦΟΥΝΤΑΣ 101
ΚΟΡΔΕΡΟ 44
ΦΟΥΝΤΑΣ 6
ΚΟΝΤΟΕΣ 67
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ 28
ΚΟΡΔΕΡΟ 5
ΚΑΤΙΔΗΣ 65
ΚΟΝΤΟΕΣ 24
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ 5
ΚΟΡΔΕΡΟ 64
ΦΟΥΝΤΑΣ 22
ΦΕΤΣΗΣ 5
Αποβολές:
Συμμετοχές (αγώνες):
Χρόνος συμμετοχής:
ΓΙΑΓΚΟ 1
ΦΟΥΝΤΑΣ 19
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ 1791
ΒΛΑΧΟΣ 1
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ 19
ΚΩΝΣΤΑΝΤ/ΛΟΣ 1484
ΦΟΥΝΤΑΣ  1
ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΡΟΤΖΕΡ 18
ΚΟΝΤΟΕΣ 1414
ΤΣΟΥΠΡΟΣ 1
ΚΟΡΔΕΡΟ 17
ΦΟΥΝΤΑΣ 1410
ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ 1
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 16
ΚΟΡΔΕΡΟ 1396

Σχόλια

  1. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση που βοηθάει στην εξαγωγή συμπερασμάτων και δείχνει πολλά πράγματα για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Ας πούμε, προσέχουμε ότι ο Γκερέιρο είναι πρώτος σε πάσες, πρώτος σε ασίστ, δεύτερος σκόρερ αλλά και πρώτος σε λάθη. Και εδώ επιβεβαιώνεται ότι εκείνος που το παλεύει θα κάνει και λάθη. Όποιος δεν παλεύει έχει σιγουρέψει και το αλάθητο. Από την άλλη τον βλέπουμε στο γήπεδο τον Βραζιλιανοπολωνό και μας έρχεται μια γλυκιά επιθυμία για ύπνο. Τι να πεις;
    Επίσης στα κλεψίματα έρχεται πρώτος ο Κωνσταντόπουλος. Δεν είναι λίγο κουλό; Εντάξει, τερματοφύλακας είναι αλλά στα κλεψίματα θα έπρεπε να πρωτοστατούν οι αμυντικοί.
    Τέλος, από αυτόν τον πίνακα επιβεβαιώνεται ότι ο Φούντας κινδυνεύει σοβαρά να καεί. Στα 17 δεν μπορεί ένας παίκτης να είναι πρώτος σε συμμετοχές και από τους πρώτους σε αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Είναι απαράδεκτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που την βρήκες χρήσιμη την ανάρτηση, γιατί μου έβγαλε το λάδι να συγκεντρώσω τα στοιχεία και να φτιάξω τον πίνακα.

    Στα του Γκερέιρο, καλό να τα γράφουμε όταν σέρνεται, αλλά και η αθόρυβη δουλειά είναι εξίσου σημαντική στην λειτουργία μίας ομάδας.

    Με το που είδα το όνομα του Κωνσταντόπουλου, 1ο στα κλεψίματα, μου γεννήθηκε η ίδια απορία. Δεν ξέρω τι θεωρεί η στατιστική υπηρεσία ως "κλέψιμο", πάντως στην 1η 5άδα του πρωταθλήματος είναι όλοι τερματοφύλακες...

    Στα του Φούντα συμφωνώ κι επαυξάνω. Αν και ο πλέον αρμόδιος είναι ο γυμναστής. Και να πεις πως δεν έχουμε άλλον ποδοσφαιριστή στην θέση του (περιφερειακός επιθετικός στον ρόμβο)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση...

Καλή ΑΕΚ, κακός Άρης, άνετη νίκη (videos)

Τα στατιστικά της ΑΕΚ στον 1ο γύρο των play off

Έπιασε τον Χόκαν Σάντμπεργκ ο Πόνσε

Αυτές οι τάσεις αυτοκτονίας...